Wednesday, November 20, 2013

20 μέρη που μια γυναίκα θα ψάξει για αποδείξεις!

1. Στις κλήσεις σου
Τις εισερχόμενες, τις εξερχόμενες, τις αναπάντητες, όλες. Οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, όπως αναπάντητες από μη καταχωρημένα νούμερα και

τηλεφωνήματα από τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ...

μετά τις 9 το βράδυ, θα ερευνάται περαιτέρω.

2. Στα μηνύματά σου
Όχι μόνο όσα έχεις στείλει και έχεις λάβει, αλλά και τα μηνύματα που σε ειδοποιούν για εισερχόμενες κλήσεις όσο ήσουν εκτός δικτύου θα ελεγχθούν προσεκτικά. Επιπλέον, το κάθε κινητό έχει τα δικά του κόλπα (τα Sony Ericsson, για παράδειγμα, κρατούσαν μια λίστα με τα τελευταία νούμερα στα οποία έχεις στείλει μήνυμα). Τα κόλπα αυτά, εκείνη τα ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά.

3. Στον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού σου
Όσο επιμελώς και αν σβήνεις κλήσεις, υπάρχει πάντα και ο αναλυτικός που μπορεί να σε καρφώσει. Οπότε φρόντισε το μόνο νούμερο που επαναλαμβάνεται στη λίστα και το οποίο καλείς και μετά τα μεσάνυχτα να είναι το δικό της.

.4. Στο WhatsApp σου
Περισσότεροι τρόποι να επικοινωνείς, σημαίνει και περισσότεροι τρόποι να πιαστείς. Όχι μόνο τσεκάρει τις συνομιλίες σου αλλά σημειώνει και τις ώρες που ήσουν last seen. Αν εσύ είπες πως πέφτεις για ύπνο στις 11, και εμφανίστηκες online στις 3, θα πρέπει να έχεις μια καλή εξήγηση για αυτό.


Keep Reading »

0 comments: