Tuesday, June 11, 2013

Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν οι καλύτεροι στο ΣΕΞ!!! Ποια ήταν τα ΜΥΣΤΙΚΑ τους;;;

Οι αρχαίοι πολιτισμοί -και κυρίως αυτοί των Ελλήνων και των Ρωμαίων- ήταν πολύ πιο προχωρημένοι στον σεξουαλικό τομέα από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Πρώτα απ' όλα, δεν υπήρχαν διακρίσεις στους ανθρώπους ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Όλοι μπορούσαν να ερωτοτροπήσουν με όλους!

Επίσης, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, υπήρχαν από γιορτές του σεξ μέχρι και sex toys για τους πιο τολμηρούς της εποχής.

Η προϊστορία της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου

Οι παγανιστές, ήταν εκείνοι που εμπνεύστηκαν πρώτοι τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο, πιθανότητα επειδή ήταν και είναι ο μήνας της γονιμότητας.

Σύμφωνα με ένα αρχαίο, ρωμαϊκό τελετουργικό, το οποίο ο ονομαζόταν Lupercalia, ήταν η γιορτή του... σεξ, η οποία και πραγματοποιούταν κάθε χρόνο, μέσα στον Φεβρουάριο. Το έναυσμα δινόταν, όταν μια ομάδα από παιδιά, θυσίαζαν μια κατσίκα και ένα σκυλί και κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες κρασιού. Στη συνέχεια, ενώ ήταν γυμνοί, τύλιγαν λωρίδες από το ωμό κρέας των θυσιασμένων ζώων γύρο από το σώμα τους και με το ματωμένο δέρμα που περίσσευε, δημιουργούσαν μαστίγια.

Τότε, οι άνδρες της Ρώμης, έβγαιναν στους δρόμους και νεαρά κορίτσια τους περίμεναν σε κάθε γωνία, ώστε να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Στη συνέχεια, μαστιγώνοντας τα κορίτσια στα οπίσθια, και ενώ παράλληλα τραγουδούσαν πρόστυχα τραγούδια, έκαναν τον γύρο της πόλης, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη γονιμότητα για τους ανθρώπους, τα ζώα και τις καλλιέργειες της περιοχής.

reading

0 comments: