Wednesday, November 20, 2013

Το 38% των Ελλήνων δανείζεται για να πληρώσει λογαριασμούς

Πάνω από το 40% των ερωτηθέντων Ελλήνων δηλώνει ότι δεν έχει αρκετά χρήματα για μια αξιοπρεπή διαβίωση.Τον χαμηλότερο βαθμό ανταπόκρισης στις οικονομικές τους υποχρεώσεις σε σύνολο 21 χωρών παρουσιάζουν 
οι πολίτες στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

Σύμφωνα με έρευνα της ολλανδικής εταιρείας έρευνας αγοράς Trendbox για λογαριασμό της διεθνούς εισπρακτικής εταιρείας Intrum Justitia, πάνω από το 40% των ερωτηθέντων Ελλήνων δηλώνει ότι δεν έχει αρκετά χρήματα για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Το ίδιο υψηλό είναι το ποσοστό που εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταναστεύσει.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι το 38% δανείζεται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Συνήθως απευθύνονται σε μέλη της οικογενείας τους και φίλους, ενώ πολλοί επιβαρύνουν δυσανάλογα τις πιστωτικές τους κάρτες. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη, αναφέρουν οι συντελεστές της έρευνας.

Το 67% συμφωνεί ότι οι λογαριασμοί θα πρέπει να εξοφλούνται εμπρόθεσμα, ωστόσο το 57% αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να αντεπεξέρχεται κάθε μήνα στις υποχρεώσεις του.

Ανεργία και μείωση μισθών τα μεγαλύτερα προβλήματα

Keep Reading »

Ολο εκπλήξεις...+18

Φόρεμα όλο εκπλήξεις...Αν σας αρέσουν τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο...


Keep Reading »

Γιατί τα παντρεμένα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ

Τρία είναι τα συναισθήματα που κάνουν τον έναν από τους δύο συζύγους να χάνουν την όρεξή τους για σεξ και τον άλλον που συνεχίζει να έχει την ίδια 
ακόρεστη για σεξ που είχε τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του να απορεί για το τι συμβαίνει.

συνήθως τα συναισθήματα που είναι υπεύθυνα για την αποχή από το σεξ είναι τα εξής:

Θυμός

Ο ανέκφραστος θυμός, ο θυμός, δηλαδή που δεν εκφράζεται τη στιγμή που γίνεται αυτό που δυσαρεστεί τον/την σύζυγο μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο στην πορεία, όπως στην άρνηση για σεξ. Με αυτό τον τρόπο αυτός που είναι θυμωμένος προσπαθεί να τιμωρήσει τον σύντροφό του.

Δυσαρέσκεια

Η δυσαρέσκεια είναι διαβρωτική, εξαιρετικά καταστροφική και πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί απ΄τη στιγμή που θα τη νιώσεις. Συνήθως ο/η σύντροφος που νιώθει έντονη δυσαρέσεκεια τείνει να αποφεύγει το σεξ και αρνείται να εκπληρώσει οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία του συντρόφου του.Keep Reading »

Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι

Με τη Χριστίνα σας έδεσε εκείνη η τρέλα της νιότης, τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά και πουθενά δεν υπήρχαν όρια. Η Έλενα σας έμαθε να είστε ελεύθερη, να τηγανίζετε αυγά και να τολμάτε να 


Keep Reading »

Μας προκαλεί πολλα εγκεφαλικά ...+18

είναι μόλις 21 χρόνων και κατάγεται από τη Βενεζουέλα,και προκάλεσε εγκεφαλικα στον ανδρικό πληθυσμό


View the Gallery / 10 Photos »

Δύο και να καίνε...(μέρος 1ο)

+18

Είναι καυτά και πικάντικα.Τι είναι...;


View the Gallery / 10 Photos »

Η Daria Konovalova κολάζει και άγιο

Μις Ομορφιά της Ρωσίας το 2000, μοντέλο και ηθοποιός, η Daria Konovalova έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο, κι εκείνος φαίνεται να 
υποτάσσεται ευλαβικά στο πέρασμά της.

Το μοντέλο αρνείται να εγκαταλείψει τη γενέτειρά της, τη Μόσχα, καθώς όλη η Ρωσία τής κάνει τεμενάδες γι να παραμείνει στην παγωμένη επικράτειά της.

Και πολύ καλά κάνει δηλαδή, ποιος θα μπορούσε να τν κατηγορήσει!

Με σώμα που κολάζει και πρόσωπο που συνεχίζει στο ίδιο προκλητικό μοτίβο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η καυτή Ρωσίδα μετατρέπεται σταδιακά σε μεγάλο όνομα του modelling.

Ώρα να καταλάβετε και εσείς...Keep Reading »

Γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ

Ο Christopher Ryan, συντάκτης γνωστού μηνιαίου περιοδικού έκανε μία έρευνα που όχι μόνο μας αφορά, αλλά έχει και
ιστορικό ενδιαφέρον. Έχετε προσέξει πόσο φωνάζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ; μπορεί οι άντρες να φημίζονται για τις σεξουαλικές τους ορέξεις, οι γυναίκες όμως είναι εκείνες που φροντίζουν για να το μάθουν και οι 5 όροφοι της πολυκατοικίας πως ο καλός τους είναι ντούρος.

Η απάντηση στο γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν πάει πίσω στην πρωτόγονη εποχή, ενώ αφορά όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου. Το σεξ δεν είναι μόνο ερωτική διαδικασία, αλλά και έπαθλο μετά από σκληρό ανταγωνισμό μεταξύ των αρσενικών, ενώ έχει και τη βασική αναπαραγωγική αξία. Το θηλυκό φωνάζει και βγάζει ήχους με τους οποίους όχι μόνο προσελκύει και άλλους άντρες αλλά δίνει πληροφορίες για το ποια είναι, τι θέλει και πόσο καλό είναι το αρσενικό που την έχει υποτάξει.

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε μία γάτα να νιαουρίζει έξαλλη θυμηθείτε πως οι επιστήμονες κατατάσσουν και εσάς στην ίδια κατηγορία.  Keep Reading »

Υδραυλικός με τα όλα του (video)

Διακωμωδώντας τα κορίτσια












Keep Reading »

Οι γυμνές φωτογραφίες της πρωταθλήτριας στίβου

Γκάφα ή όχι; H Θεοδώρα Χατζή ανέβασε στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της. Αργότερα προσπάθησε
να τις κατεβάσει, αλλά ήταν αργά.

Το κορίτσι έγινε γνωστό απ τα μετάλλια που κατέκτησε στο παρελθόν στα 5000 μέτρα. Τι ήθελε να πετύχει με τν δημοσίευση των φωτογραφιών το ξέρει η ίδια...



Keep Reading »

5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες «προσκυνούν» την... πίσω πόρτα

Aς είμαστε ειλικρινείς, το sex, ακόμα και στις μέρες μας αποτελεί ταμπού. Και μπορεί με τις φίλες σας να συζητάτε τα πάντα, με το σύντροφό σας όμως το... 
αποφεύγετε πιστεύοντας ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! 

Όταν δε η συζήτηση φτάνει και στο sex από την... πίσω πόρτα, γνωστό και ως πρωκτικό, τότε η γλώσσα δένεται κόμπος και ακόμα και στις κολλητές μας ντρεπόμαστε να κάνουμε οποιαδήποτε συζήτηση. Μπορεί βέβαια να μην το προτιμούν όλοι οι άντρες, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θα έλεγε και όχι. 

Και αν εσείς, με το γυναικείο, ρομαντικό και ίσως λίγο παραδοσιακό μυαλό σας, δεν καταλαβαίνετε γιατί τους αρέσει κάτι το οποίο βρίσκετε έως και αηδιαστικό, εμείς ρωτήσαμε και σας έχουμε 5 βασικότατους λόγους γιατί οι άντρες αγαπούν το πρωκτικό sex...

1. Tους δίνει την αίσθηση της εξουσίας: Μπορεί να ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό, αλλά περιέχει μεγάλη δόση αλήθειας. Φυσικά, κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, μπορεί να βρίσκει αφροδισιακή την κυριαρχία σε ένα γυναικείο σώμα και κατ' επέκταση μία γυναίκα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδαιφέρεται για την ευχαρίστησή της. Επιτυχία γι' αυτόν θα είναι αν τελικά της προκαλέσει οργασμό, κάτι το οποίο θα τον κάνει να φουσκώσει από περηφάνεια .Keep Reading »

20 μέρη που μια γυναίκα θα ψάξει για αποδείξεις!

1. Στις κλήσεις σου
Τις εισερχόμενες, τις εξερχόμενες, τις αναπάντητες, όλες. Οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, όπως αναπάντητες από μη καταχωρημένα νούμερα και

τηλεφωνήματα από τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ...

μετά τις 9 το βράδυ, θα ερευνάται περαιτέρω.

2. Στα μηνύματά σου
Όχι μόνο όσα έχεις στείλει και έχεις λάβει, αλλά και τα μηνύματα που σε ειδοποιούν για εισερχόμενες κλήσεις όσο ήσουν εκτός δικτύου θα ελεγχθούν προσεκτικά. Επιπλέον, το κάθε κινητό έχει τα δικά του κόλπα (τα Sony Ericsson, για παράδειγμα, κρατούσαν μια λίστα με τα τελευταία νούμερα στα οποία έχεις στείλει μήνυμα). Τα κόλπα αυτά, εκείνη τα ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά.

3. Στον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού σου
Όσο επιμελώς και αν σβήνεις κλήσεις, υπάρχει πάντα και ο αναλυτικός που μπορεί να σε καρφώσει. Οπότε φρόντισε το μόνο νούμερο που επαναλαμβάνεται στη λίστα και το οποίο καλείς και μετά τα μεσάνυχτα να είναι το δικό της.

.4. Στο WhatsApp σου
Περισσότεροι τρόποι να επικοινωνείς, σημαίνει και περισσότεροι τρόποι να πιαστείς. Όχι μόνο τσεκάρει τις συνομιλίες σου αλλά σημειώνει και τις ώρες που ήσουν last seen. Αν εσύ είπες πως πέφτεις για ύπνο στις 11, και εμφανίστηκες online στις 3, θα πρέπει να έχεις μια καλή εξήγηση για αυτό.


Keep Reading »

MEGA MIX 2013 LOS BUKIS CANCIONES COMPLETAS

Mega Mix 2013**Joan Sebastian Solo Romanticas

MEGA MIX 2012*DE 3 CHARROS MEXICANOS PART

Kanye West - Bound2 (Full Uncensored Version)

Moteur Renault F1 2014 - Charge et décharge de l'ERS (Energy Recovering System)

Moteur Renault F1 2014 - Charge et décharge de l'ERS (Energy Recovering System) from Pagécran on Vimeo.

:韩国三级电影:黄真伊 愛情片 韓國 18xXx

[韩国爱情片]肩外的恋人

【超清】 《外出 四月的雪》 裴勇俊 孙艺珍 激情出轨

[]韩国必看电音[] 示寂的女人 18sx++

『韩国必看3级欲片 21++』(疯狂的假期)

دينا رقص نار

韩国三级爱人电影:现在和相爱的人在一起吗 18禁高潮之一

现在和相爱的人在一起吗

금 행위예술

화성인 비키니 몸매갑녀

바람의나라 클라라의 영상통화 풀버전

스프라이트 샤워 클라라

클라라 시구

클라라 한소영 NS윤지 - PT체조

강예빈 노출 움짤 직캠 영상 모음

姜艺彬 강예빈) Kang Ye Bin 高清

性感甜美,身材又好的俏正妹,爆奶的舞蹈

性感甜美,身材又好的俏正妹,爆奶的舞蹈

在台湾拍正妹NANA2

在台湾拍正妹

在台湾拍正妹

我在台灣拍正妹 -

Cute♥Sexy Taiwanese Girl [舒舒] (

【電影金咪獎】十大最佳泳裝甩奶經典

內衣當比基尼 波濤胸湧

甩奶舞 HD版本

孙静雅Linda"绿茶婊"再曝不雅照 诠释黑木耳内涵

韓國女主播朴妮唛

韩国女主播朴妮唛

【黑衣】韩国女主播朴妮唛 六) 10 Park Nima 박니마 Korean WinkT