Thursday, November 7, 2013

Red Bull 'lucky' to have new F1 rules in 2014, according to Prost

Alain Prost believes that Sebastian Vettel and Red Bull are 'lucky' that Formula 1's rules are changing next year.
Although the radical switch to V6 turbo engines is expected to act as a reset for the competitive order in 2014, Prost thinks that the arrival of a new-look F1 is actually good news for Red Bull.
The four-time champion thinks that the challenge posed by the new rules will prevent Red Bull from getting complacent after its run of titles, and more crucially it will have fired up design chief Adrian Newey to excel again.
"In a way Sebastian and the team, they are lucky that there is a change of regulations," explained Prost.
"They have won four times, which is really exceptional. But with this new regulation you cannot lose the motivation because you are obliged to work again.
"Adrian is obviously very happy as he has a new bone, a new target, and that is fantastic."
There have been plenty of comments in recent weeks about Vettel needing to prove himself by winning for a team other than Red Bull, but Prost thinks that winning under the 2014 rules would be just as good for the German.

Τα sexy πιστόλια...

+18

Πιστόλια που αν σε πυροβολήσουν δεν σε πεθαίνουν αλλά αντίθετα σε ανασταίνουν....


Read More >

Δουλεύετε από το σπίτι; 5 tips για να μην τρελαθείτε

Το να δουλεύεις από το σπίτι από τη μια είναι τόσο βολικό- καλή ώρα- γιατί είσαι με τις πιτζάμες σου, φοράς τα γυαλιά σου, τα μαλλιά σου είναι σαν τρελά αλλά δεν
σε νοιάζει καθόλου. Άλλωστε ποιός θα σε δει; Ωστόσο δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι γιατί με τέτοια εμφάνισή η διάθεσή σας δν θα είναι και η καλύτερη.

Ακολουθείστε τα 5 tips που θα σας κάνουν την παραμονή- εργασία στο σπίτι πιο ευχάριστη.

1.Κρατήστε επαφή με το γραφείο σας. Παρόλο που εργάζεστε από το σπίτι μπορεί να σας γίνει μια πρόταση από τη δουλειά να πεταχτείτε μέχρι κάπου και να επιστρέψετε. Μια χαρά είναι αυτό αφήστε που θα ξεκολλήσετε από το γραφείο κ πάρετε λίγο αέρα. Αν πάλι δεν γίνει κάτι τέτοιο stay tune με τα mail, facebook ή το twitter και ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει στο έξω κόσμο, μιλώντας με φίλους ή συναδέλφους.

2 . Πετάξτε τις πιζάμες και ντυθείτε. Οκ μην βάλετε τα καλά σας, ούτε να βάλετε make up, σκιές, κραγιόν κοκ. Παρόλο όμως που εργάζεστε στο γραφείο του σπιτιού σας καλό θα είναι για την δική σας ψυχική υγιεινή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αμέσως η διάθεσή σας θα ανέβει στα ύψη. Μην αρχίστε τις δικαιολογίες "ποιός θα με  Read More >

Τι προκαλεί άγχος στον άνδρα;

Ένα μεγάλο θέμα που δημιουργεί μεγάλο άγχος στους άνδρες είναι η αρρενωπότητά τους. Για να είσαι άνδρας χρειάζεται μια εργασία, μια διαρκής προσπάθεια που
δν φαίνεται να χρειάζεται για τις γυναίκες. Η κατοχή του χρωματοσώματος Υ ή των γεννητικών οργάνων δεν αρκεί για να προσδιορίσει το ανθρώπινο αρσενικό.

Φράσεις σαν: "φέρσου σαν άνδρας" ή "οι άνδρες δεν κλαίνε" ή "απέδειξε πως είσαι άνδρας" ή "κρίμα τα παντελόνια που φοράς", μας δείχνουν ότι η αρρενωπότητα, ο ανδρισμός, η ανδροπρέπεια δν είναι τόσο φυσική όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Είναι κάτι που πρέπει ν’ αποκτηθεί και να αποδεικνύεται συνεχώς.

Έτσι όλο αυτό σημαίνει την αγωνιώδη προσπάθεια του αρσενικού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και την οδύνη του όταν δεν το καταφέρνει. Ένα άλλο μεγάλο ζήτημα (τεράστιο και πολύπλοκο) που φέρνει μεγάλο άγχος στους άνδρες είναι η μη έκφραση των συναισθημάτων από τους άνδρες. Πολλοί μάλιστα αλλά και πολλές πιστεύουν ότι τα μόνα συναισθήματα που βιώνουν οι άνδρες είναι ο θυμός και ο πόθος.

Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι είναι ένας μύθος να πιστεύουμε πως οι άνδρες έχουν μικρότερη συναισθηματική ικανότητα από τις γυναίκες.

Διαπιστώνω ότι τα συναισθήματα των ανδρών είναι εξίσου έντονα και ποικίλα με τα συναισθήματα των γυναικών. Εκείνο όμως που κάνει την διαφορά είναι ότι οι άνδρες δυσκολεύονται να διαβάσουν και να αναγνωρίσουν τα συναισθήματά τους. Δουλεύοντας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "Δαφνί" στο Τμήμα Απεξάρτησης με αλκοολικούς (18 άνω) έχω να θυμηθώ διάφορα παραδείγματα σχετικά: Σε ομάδες με άντρες όταν ζητείται να βρουν τι αισθάνονται οι απαντήσεις που παίρνω συνήθως είναι: τίποτε, εντάξει, καλά, δεν ξέρω ή διάφορες σκέψεις που τους απασχολούν. Επίσης θυμάμαι μια απάντηση που είναι πολύ χαρακτηριστική: δεν βρίσκω για ποιον λόγο να μιλήσω για τα προβλήματά μου αφού πρώτα δεν τα έχω λύσει.  Read More >

Η καρδιά επηρεάζει τον φόβο

Μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη έκαναν ερευνητές της Ιατρικής Σχολής που έχουν δημιουργήσει από κοινού τα πανεπιστήμια του Μπράιτον και του
Σάσεξ στη Βρετανία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η καρδιά επηρεάζει το πώς βιώνουμε τον φόβο.

Οι μελέτες

Οι ερευνητές πραγματοποίησαν πειράματα σε υγιείς εθελοντές κ είδαν ότι είναι πιθανότερο να εμφανιστεί το αίσθημα του φόβου όταν η καρδιά συστέλλεται κ παρέχει αίμα στον οργανισμό. Οταν η καρδιά «ξεκουράζεται» ο φόβος δυσκολεύεται να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Προκειμένου να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους οι επιστήμονες έδειξαν στους εθελοντές τρομακτικές εικόνες ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσαν την καρδιακή λειτουργία τους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έναν δεύτερο γύρο μελετών, οι οποίες αυτή τη φορά επικεντρώνονταν στον εγκέφαλο. Πιο συγκεκριμένα μελέτησαν την αμυγδαλή, την περιοχή του εγκεφάλου που συχνά αποκαλείται ως η «έδρα» των συναισθημάτων, για να διαπιστώσουν το πώς η καρδιακή λειτουργία επηρεάζει την αντίληψη του φόβου στους ανθρώπους.

Read More >

Μπανάνες: Πώς δεν θα μαυρίσουν όταν τις συντηρούμε στο ψυγείο

Ο ιδανικός τρόπος για να ωριμάσει με φυσικό τρόπο μια μπανάνα είναι να την κρατήσουμε μέσα…
στη χαρτοσακούλα της και να την αφήσουμε εκτός 
ψυγείου. Αν είναι άγουρη και θέλουμε να ωριμάσει πιο γρήγορα, υπάρχει ένα κόλπο: μέσα στη χαρτοσακούλα της βάζουμε κ ένα μήλο ή μια ντομάτα και τα αφήνουμε μαζί στη χαρτοσακούλα για 24 ώρες! Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Όσο για το μαύρισμα της φλούδας της, είναι κάτι που θα συμβεί είτε τη βάλεις στο ψυγείο είτε όχι. Αρχικά η φλούδα αποκτά μαύρα στίγματα και στη συνέχεια μαυρίζει. Αν τη βάλεις στ ψυγείο το μαύρισμα θα γίνει ακόμα πιο έντονο, αλλά το εσωτερικό της μπανάνας θα είναι μια χαρά. Μην διστάσεις να την καταναλώσεις αν δεν είναι μαυρισμένη μέσα ή λιωμένη. Η αλλοίωση στο χρώμα της φλούδας δεν είναι επικίνδυνη.

Read More >

Κάτω από όλα τα φώτα...

+18
Τέτοιο κορμί δεν είναι να κρύβεται στο σκοτάδι.Για αυτό και η Έμιλυ ποζάρει κάτω από τα φώτα...Απολαύστε την...


Read More >

Yisela παίζει μπαλίτσα υψηλού επιπέδου! +18

Η Κολομβιανή καλλονή έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014...

Σε όποια χώρα και αν ταξιδέψει για να δει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα, η Yisela Avendano γίνεται δεχτή με επευφημίες από το ανδρικό κοινό...

Άλλωστε διαθέτει και τα κατάλληλα προσόντα γι να κρατήσει υψηλό το ηθικό τν οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Read More >

Μεσογειακό αστέρι...

+18

Είναι η Emily και μας κατακτά με το μεσογειακό της ταμπεραμέντο.Δείτε την..


Read More >

έγινε η αρχή για να δούμε και την συνέχεια..

Η Κορίνα άρχισε να βγάζει τα περιττά.

.+1

Read More >

Κορμί δηλητήριο...


.+18

Μegan γεμάτη ηδονή και κορμί δηλητήριο. Απολαύστε την κάτω από το φως του φεγγαριού...

Read More >

To Ροζ βίντεο κατέστρεψε τη ζωή μιας Πατρινιάς

Στην άλλη άκρη του κόσμου αναγκάστηκε να... μεταναστεύσει μια νεαρή Πατρινή μη μπορώντας να ζήσει άλλο στην πόλη της, όπου έχει αναγνωριστεί 
ως η «πρωταγωνίστρια» ενός ροζ βίντεο, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μέσα σε λίγο χρόνο έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία!

Το «καυτό» βίντεο είναι από τα πιο δημοφιλή που κυκλοφορούν στο ίντερνετ κ έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγο καιρό το έχουν δει περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα! Στο επίμαχο υλικό η 32χρονη φοράει σέξι μαύρα εσώρουχα και κάνει άγριο σεξ με τον σύντροφό της που τον αποκαλεί «Αρη». Ομως το πρόσωπό της φαίνεται καθαρά σε κάποιες από τις ερωτικές σκηνές και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αναγνώρισαν, ειδικά στα Ψηλά Αλώνια, όπου κατοικεί!

Το αποτέλεσμα ήταν η ιστορία να αποτελέσει το υπ' αριθμόν 1 πιπεράτο θέμα στα πηγαδάκια της Πάτρας. Η οικογένεια της νεαρής, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά της, ήθελε να ανοίξει η γη να τν καταπιεί. Προκειμένου να ξεχαστεί η ιστορία έστειλε (άγνωστο για πόσο) την «άτακτη» κόρη σε συγγενικό πρόσωπο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Read More >

Πρωινό εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους! (video)

Αποτρίχωση μπικίνι θέλησαν να παρουσιάσουν στο Πρωινό και η κατάσταση ξέφυγε...
Όταν το μοντέλο γύρισε ανάποδα και γονάτισε... 
αποκαλύφθηκαν όλα!

Τα επιφωνήματα στ πλατό έδιναν και έπαιρναν με την κοπέλα να μένει αμήχανη, ενώ η αισθητικός έδειχνε τα μυστικά της αποτρίχωσης...


Read More >

Τέτοια κορμιά δεν χωράνε σε κανένα ρούχο

Τα πετανε όλα και μας αποκαλύπτουν την πικάντικη πλευρά τους.Θαυμάστε...


Read More >

Γυναίκες που κάποτε μας άρεσαν (video+photos)

Tο ''περί ορέξεως'' κολοκυθόπιτα αξίωμα εφευρέθηκε ακριβώς για να δικαιολογήσει την αντρική τάση να αποθεώνουμε γυναίκες που
δεν θα θέλαμε απαραίτητα να μας δουν οι φίλοι μας ξυπνάμε δίπλα τους το επόμενο πρωί.

Οι λόγοι ποικίλλουν (κάποιες πρόδωσαν την αγάπη μας, άλλες διέψευσαν τις προοπτικές που είχαν) και είναι πάντοτε εντελώς υποκειμενικοί.
Οπότε, τα σχόλια σας -γι το ποιες αδικήσαμε και γιατί- είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.


Τα σκάνδαλα που δεν συγχωρέσαμε

Ο αντρικός ψυχισμός είναι εξαιρετικά ύπουλο πράγμα. Και συγχωρεί τα πάντα σε μια ωραία γυναίκα εκτός από την πολύ δημόσια ''ξεφτίλα''. Ή τουλάχιστον αυτό που αντιλαμβάνεται εκείνος ως τέτοια. Read More >

Ευτυχώς που υπάρχουν οι καθρέφτες..

+18